AUM.BG

Магазин

За нас

ЗА НАС

НАУЧЕТЕ ЗА НАС И НАШАТА МИСИЯ

Живеем във време на промени, предсказано от много древни пророчества на различни народи и цивилизации. В този уникален момент от еволюцията на планетата и човечеството на Земята се върнаха древните духовни знания, които преди се смятаха за езотерични (затворени за непосветените) и които сега изискват съвременно разбиране и научно доказателство.

Онлайн магазин AUM.BG е посветен на това да припомни на своите клиенти древното забравено духовно знание и практики, чрез съответните предмети и ритуали, които всеки от нас пази в корена си.

Те могат да помогнат на всеки човек съзнателно да следва пътя на своята духовна еволюция и да постигне пълно самоосъзнаване на заложения във всеки от нас Божествен потенциал.

Древните практики се възраждат отново днес, обединявайки лечителски и духовни знания. Навлизаме в ново ниво на съзнание и споделени стойности, което във всеобщ план ще направи живота ни по-съзнателен, по-почтен,по-отговорен и по-близък до корените ни с Твореца.

Вярваме,че все повече хора ще усещат онзи вътрешен стремеж, който ще запали искрата на новото осъзнаване и духовно пробуждане.

За нашите продукти

Онлайн магазин AUM.BG предлага на своите клиенти предмети със здравословна, духовна и вътрешна насоченост.

Стоките ни са предимно Fairtrade, като така подпомагаме икономически изостаналите региони на планетата.

Основните продукти, които внасяме, са от Тибет, Индия, Ориента и Южна Америка.

Стараем се да обогатяваме  постоянно продуктовия си каталог, за да задоволим търсенията на клиентите ни, и да направим ежедневието ви  по-щастливо и осмислено.

Избираме за вас  продукти с добро качество на  цени, по-ниски от средните за Европа, достъпни за всяко семейство.

Стремим се да осигурим  адекватно обслужване, с индивидуално внимание към всеки един клиент, при цени без конкурент и бърза доставка.

При поръчка в магазина на обща стойност над 100 лева, стойността на доставката до офис на куриер е за сметка на онлайн магазин AUM.BG.

Вярваме,че продуктите ни ще вдъхновят и докоснат всеки от вас!


На посетителите на онлайн магазин AUM.BG
Нека срещата ви с нашите продукти бъде едно приятно и обогатяващо преживяване!

Image Newletter